God support krever dedikerte ansatte

Vårt team er her for å hjelpe deg!

Behov for en tilpasset løsning? Ring oss på 33 80 88 00. Chat med oss

Sten: Daglig leder / virusrenser / oppvaskmaskinfører

sten@terrahost.no

Er av årgang '74 fra Sandefjord. Han er gift, har to barn og hunden Bella. Har siden 2010 vært eier og daglig leder av selskapet. Bakgrunn fra finans- og forsikringsbransjen, innen alt fra salg og drift av både små og store selskaper. Har vært mer og mer IT-orientert de siste årene innen disse bransjene, og valget var da enkelt når han ønsket å bytte arbeidsmarked.

Han er selskapets økonomimann, god kunnskap innen Microsoft konsumentprodukter. Linux og "sorte vinduer", som han liker å kalle det er ikke noe for han. Det overlater han til de skikkelige nerdene Kristoffer og Andreas.

Andreas: Tekniker

andreas@terrahost.no

Andreas etablerte selskapet GigaHost DA høsten 2006, eventyret som idag har utviklet seg til teknologibedriften TerraHost. Dyktig tekniker på mange områder, har god kjennskap innen både Microsoft Server-produkter og Linux/BSD. Andreas er en flittig programmerer å utvikler også våre nettsider og kundesider.

Kristoffer: Tekniker

kristoffer@terrahost.no

Kristoffer, mannen med alle myntene. Han er en dyktig tekniker med arbeidsområde stort sett innen løsninger fra Microsoft. Mye Windows Server, Microsoft Exchange og MSSQL. Under Kristoffers oppsyn stopper det aldri opp en eneste Mamut- eller Visma-installasjon. Han tar seg også av oppgaver innen Linux/BSD-miljøer uten å blunke (nesten).

Pluto: Humøransvarlig

pluto@terrahost.no

Pluto er en blandingshund som tilhører Andreas. Han tar unna de større oppgavene, som å skru sammen servere, bytte disker i SAN-løsninger og mye mer. Det Bella ikke får til tar Pluto seg av! Han har vært med oss siden 2013 og har til dags dato ikke hatt en eneste sykedag. Vi behøver heller ikke noen ringeklokke hos oss. Pluto forteller oss alltid når det kommer kunder inn døren. Flott ansatt hos oss!

Bella: Humørmedansvarlig

bella@terrahost.no

Bella er en Staffordshire Bull Terrier som eies av daglig leder Sten. Hun er flink til å klippe alle nødvendig og unødvendige mindre kabler. Bella er også flink til å gjøre om papp fra håndterlige størrelser til mindre biter spredt "overalt". Topp ansatt og helt uerstattelig.

back to top