img-bg
Singel server1U eller tower
599 ,- per måned eks. mva

150W strøm inkludert

1Gbit nettverksport

10TB inkludert trafikk

1 IPv4 og /48 IPv6

UPS og nødstrøm

Bestill nå
42U RACKUten båndbredde
5990 ,- per måned eks. mva

2 x PDU med 36 uttak inkludert

A+B kurser

UPS og nødstrøm

Kontakt oss
42U RACKMed båndbredde
6990 ,- per måned eks. mva

2 x PDU med 36 uttak inkludert

A+B kurser

UPS og nødstrøm

100Mbit IP-transit

1Gbit nettverksport

Kontakt oss

Spesialtilpasset

I oversikten over finner du våre priseksempler. Vi skreddersyr gjerne en tilpasset pakke for deg! Behøver du for eksempel en større port på 10G eller mer så ordner vi selvsagt det. Ekstra strøm, PDU med mer tilbys ved behov. Ta kontakt idag for et tilbud på Colocation av ditt utstyr!

Etablering av rack

Våre rack har en etableringkostnad på 5990,-. Dette inkluderer fremførsel av blant annet nettverk, uavhengig av om det er kobber eller fiber, 1 Gbit eller 10 Gbit. Vi gjør også klar racket for dobbel strømkurs (A+B). I racket monterer vi to Zero-U PDU med hele 36 C13-uttak og 6 stk C19-uttak. PDUene monteres back i racket og opptar ingen rackplass. Den er monitorert og du kan følge ditt strømforbruk i kontrollpanelet.

Båndbredde til ditt rack

Vi leverer rack både med og uten båndbredde. Ved å velge transit til ditt rack får du enten en default route, eller full rutingtabell levert til ditt rack. Vi kan levere på 1Gbit, 10Gbit og helt opp til 100Gbit ved behov. Ønsker du ytterligere rack kan du ta et uten transit og heller kable mellom dine rack. Transit koster fra 1000,- per måned ved kjøp av et rack.

Ofte stilte spørsmål
Vi tilbyr remote hands, og inkluderer en rekke tjenester gratis med Colocation. Blant annet: Restart av server, knappetrykking, utlesing av skjerm, racking av nye servere, koble til ISO m/ USB og midlertidig IP-KVM. Spør oss gjerne, så gir vi deg på en gunstig pris om det du behøver ikke er listet her.
Ja, vi annonserer deres subnet uten ekstra kostnad. Om ønskelig kan vi også tilby BGP-sesjoner med enten default route, eller full tabell. Gunstige IP Transit-tjenester med vår nettverksmiks kan leveres til ethvert rack.
Du står fritt til å velge leverandør av båndbredde og transittjenester selv. Vi tilbyr gunstig båndbredde hos oss, men for 150,- per måned tilbyr vi en cross connect til enhver tilbyder vi har i vårt datasenter. Per idag kan du få båndbredde levert av blant annet, Telenor, Telia, GlobalConnect og Altibox. Vi kan også tilby transport til Oslo for transit fra blant annet Hurricane Electric, Cogent og fler.
Ja i vårt Colocation datasenter har du tilgang til eget utstyr i følge med en av våre teknikere. For kunder som ønsker 24/7 adgang er dette planlagt og vil være mulig på et noe senere tidspunkt.
Du kan ha opptil 4kW per rack, noe som idag med energieffektive servere er ganske mye. Med energieffektive servere med M2/SSD så får du svært mye utstyr på dette alene. Første kW koster 1000,- eks. mva per måned. Ekstra kW utover dette koster 1500,- eks. mva. per måned. Alle rack installeres med to monitorerte PDUer, med mindre annet er avtalt. Med disse kan du følge ditt eget forbruk og justere behovet for strøm selv.
Selvsagt! Våre rack leveres med kurser som er beskyttet av UPS (nødstrømsbatteri) og diesel generator. Vår generator overtar strømforsyningen etter omtrent 15-20 sekunder.