ENIGMA: Utviklet in-house

Kontrollpanelet er egenutviklet

Vi er stolte av å kunne presentere vårt nyeste kontrollpanel. ENIGMA er utviklet in-house av våre ansatte og er vårt raskeste og mest funksjonsrike kontrollpanel noen sinne.

Kontrollpanelet har en rekke nyttige funksjoner som lar deg automatisere og styre dine tjenester helt på egenhånd uten hjelp fra oss. Du kan også se siste kunngjøringer og statusmeldinger.

Oversikt over dine servere

God oversikt over dine tjenester

Kontrollpanelet samler alle dine servere i en egen liste som raskt gir deg oversikt. Alt fra IP-adresse til operativsystem og hvilken type server du har. Du ser også i hvilket datasenter din server er plassert.

Status viser deg nåværende status på server. For eksempel om den er under installasjon, i rescue modus eller ligger til terminering etter inneværende betalingsperiode.

Full kontroll

Serveradministrasjonen

Med serveradministrasjonen i kontrollpanelet styrer du alle serverens funksjoner. Herfra kan du blant annet:

Trafikkgrafer

Trafikkgrafer

Grafene gir deg en oversikt over forbruket til din server, og når på døgnet den var mest aktiv. Du kan se daglige, ukentlige, månedlige og også årlige grafer.

Skulle en server forbruke mer båndbredde enn forventet vil du se det på serverens grafer.

Rescue-modus

Rescue modus hjelper deg

Ja hva er så rescue modus? Det er en modus du kan starte serveren til for å rette eventuelle feil som forhindrer den i å starte. Har du vært uheldig og gjort en feil konfigurering kan du starte serveren i denne modusen for å rette opp i dette.

Automatisert installering av server

Automatisert installering av server

ENIGMA lar deg installere en rekke forskjellige distribusjoner og versjoner, helt automatisk uten innvirkning fra oss. Du velger simpelt hvilket operativsystem du ønsker, så installeres dette automatisk. 5-15 minutter senere er serveren klar på nytt operativsystem.

Snapshots

Automatisert installering av server

Snapshots er en tjeneste for virtuelle servere hvor du kan ta et sanntidsbilde av din server på et hvilket som helst tidspunkt, og senere gjenopprette til dette bildet. Dette kalles et snapshot. Det er nyttig hvis du for eksempel skal installere ny programvare, men ønsker å kunne rulle tilbake.

Custom ISO

Automatisert installering av server

Vi tilbyr mange operativsystemer i vårt kontrollpanel, men det inneholder selvsagt ikke alle. Har vi for mange operativsystemer kan det være vanskelig å vedlikeholde alle, og derfor har vi introdusert funksjonaliteten Custom ISO. Denne funksjonen lar deg laste opp en egen ISO-fil av ditt installasjonsmedie, og så installere serveren selv via konsollet. Helt uten innvirkning fra oss.

IPMI Management

IPMI Management

Våre dedikerte servere med Intel Xeon støtter en funksjon som kalles IPMI. Dette er et Out-of-band management som lar deg logge på serveren og blant annet styre strøm, vise skjermen og andre nyttige ting. Du kan for eksempel montere en ISO og installere ditt favoritt operativsystem på serveren, rett fra nettleseren din!

SSH Keys

Support for SSH Keys

ENIGMA støtter SSH Keys. Legg inn dine keys og vårt system legger til valgt key ved installasjon av nytt operativsystem. Logg direkte inn på din server med SSH key etter installasjon.

Strømforbruk

Power Usage

Har du Colocation hos oss har du full oversikt over ditt strømforbruk samt historiske grafer.

Colocation Management

Colocation Management

ENIGMA gir deg oversikt over dine rackmonterte enheter med vår layout designer. Legg til og fjern enheter etter ønske og gir hele bedriften en oversikt over utstyret.
Ønsker du mer informasjon om våre tjenester?

Ta kontakt med oss på Live Chat!

Bli med i vårt Slack Community

Skriv med oss direkte i vårt Community, følg statusoppdateringer, kunngjøringer med mer.

back to top